SHOPPING

Spring/Summer musthaves

Vi er for alvor begyndt at kunne mærke forårs- og sommervejret snige sig ind på os. Dette betyder, at det er tid til at opdatere garderoben til den kommende sæson (hvis du altså ikke allerede er gået igang).

Det er ikke nogen nyhed, at 70’er-bølgen er skyllet ind over denne sæson, og med sig har den bragt alt fra denim, ruskind, lette kjoler, fine print og brændte nuancer. Highstreetbutikkerne har taget de skønne 70’er-tendenser til sig og har dermed givet sine bud på lækre, budgetvenlige fund. Dette bidrager det internationale highstreetbrand Esprit med, som tilbyder alt fra tøj og tasker til sko og accessories til gode priser. Afslappet, solrig og elegant er nøgleordene for Esprits inspirerende kollektioner, som er af høj kvalitet og med sans for detaljer.

Jeg har her samlet en lille guide til, hvordan du opdaterer garderoben med de vigtigeste styles til denne sæson. Der er noget for enhver smag og pengepung.

Ruskindsjakken

ruskinds-jakke

ESPRIT 1.399 kr. – TOPSHOP 2.092 kr.

Gå sommeren i møde i en klassisk ruskindsjakke. Kombiner jakken med denim, lyse styles og enkel forårsmakeup for at skabe et skønt hverdagslook.

Hvide flats

loaferss

ESPRIT 399 kr. – ROSETTA GETTY 2.387 kr.

Jeg skal uden tvivl have opdateret min skogarderobe med et par hvide sko. Jeg er ret vild med dette par fra Esprit, som er yderst stilfulde og har en fornuftig pris på kun 399 kr.

Denim kjolen

denim-dress

ESPRIT 499 kr. – A. P. C. 1.903 kr.

En af sæsonens hotteste tendenser er denim. Invester i en lækker denimkjole og brug den sammen med lange karamelfarvede sandaler og en matchende taske. Jeg går og drømmer om en skjortekjole i denim og denne fra A. C. P. er et meget godt bud!

Sandalen

sandalerr

ESPRIT 399 kr. – ISABEL MARANT 2.387 kr.

Forkæl dine fødder med disse klassiske sandaler, som både er cool og super behagelige. Vælg et par i en neutral farve for et afdæmpet og casual look.

Hvide jeans

hviiide-jeans

ESPRIT 399 kr.SAINT LAURENT 2.611 kr.

Hvid er et must i garderoben denne sæson og fungerer med stort set alt. Vælg en variant med vidde for et opdateret 70’er-look.

Skuldertasken

taskeer

ESPRIT 399 kr. – PROENZA SCHOULER 9.027 kr.

Den klassiske sorte skuldertaske med kæderem er superlet at kombinere med resten af din garderobe og er perfekt til sommerens mange fester. Tasken fra Esprit er et fantastisk alternativ til designertasken og så koster den kun 399 kr. Sikke et kup!

Mønstret kjole

møønster-kjole

ESPRIT 499 kr.GANNI 1.099 kr.

Denne sæson skal dine kjoler være florlette og mønstret. Kombiner kjolen med læder- eller ruskindsdetaljer og løst hår for at opnå den helt rigtige 70’er vibe. Jeg er især vild med kjolen fra Esprit med et fint flettet bindebælte i taljen.

Denim jakken

denim-jakker

ESPRIT 599 kr. – PROENZA SCHOULER 3.096 kr.

Den klassiske denim jakke er et keyitem i enhver kvindes garderobe, og jeg kan næsten love jer, at den aldrig går af mode. Skab et afslappet hverdagslook ved at kombinere den med et par skinny jeans og en hvid tee.

Solbrillen

solbriiller

ESPRIT 299 kr. – MICHAEL KORS 1.179 kr.

Det er forår og solen skinner, hvilket betyder nye solbriller!

Kimonoen

kimono-etnisk

ESPRIT 399 kr. – GANNI 1.999 kr.

Det er uden tvivl værd at tage et ekstra kig på kimonoen, som er et af sæsonens nye garderobemusthaves. Kimonoen kan både bruges som kjole på de lune sommerdage, jakke over et par jeans eller til at peppe et simpelt outfit op.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

billede1234

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  april 22, 2015 at 4:36 pm

  Ah, jeg er vild med ruskindsjakken!

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   april 22, 2015 at 5:57 pm

   Også mig! Den er så lækker 🙂

  Leave a Reply