SHOPPING

Inspiration: Brændte nuancer

Brændte nuancer passer utrolig godt ind i den 70’er tendens, som vi ser overalt i modebilledet denne sæson, og jeg har samlet lidt inspiration til jer her. Gå efter styles i ruskind, silke, og læder og tilsæt klassiske accessories i mørkebrun og flade sko.

Jeg startede min dag klokken 04.00 i morgens, sad næsten fire timer i tog fra Vejle til København (er ved at DØØØ over sporarbejdet på Fyn), arbejdede et par timer på redaktionen, var til optagelsesprøve på Medie- og Journalisthøjskolen til projektlederuddannelsen i Medieproduktion og Ledelse, derefter skulle jeg tilbage på redaktionen og arbejde og senere skal jeg hjem og overnatte hos en veninde. Det har altså været en ret lang dag og må også indrømme, at min hjerne kører i skildpaddefart i øjeblikket (-; Men jeg følte at optagelsesprøven gik godt, så nu håber jeg blot, og venter på svar. Kryds fingre for mig!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

Photo credit: Pinterest

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply