WISHLIST

Interior wishlist

Coffee table/ILVA, rug/ELLOS, lightbox/BXXLGHT, linen bed sheet/BORÅS, chair/ARNE JACOBSEN, vase/MUUTO 

Frank og jeg er stadig på udkig efter drømme lejligheden i København. Vi håber på, at finde en, som er klar til overtagelse i august, så vi har en måneds tid til at falde til ro inden studiestart. Der er altså (forhåbentlig) kun omkring tre måneder til, at vi flytter og jeg glæder mig utrolig meget. Ovenfor har jeg lavet en collage over nogle af de ting, som jeg går og drømmer om til vores nye hjem. Jeg er ret vild med det lækre ryatæppe fra Ellos, men Frank synes det er forfærdeligt, og jeg tror ikke, at jeg kan få ham overtalt – desværre (-; Derudover har jeg længe savlet over Arne Jacobsens stol, Dråben, i den smukke grå-grønne variant, Grey Stone. Jeg må vist til at spare op! (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Satina Wandel
    april 27, 2015 at 6:18 pm

    Jeg ville selv ønske, at jeg havde et sted med plads til det tæppe!

    http://satinawandel.dk

  • Leave a Reply