OUTFITS

Neutral spring shades

outfit-detaljer-mulberry-bag-jane-kønigoutfit-carin-wester-mulberryoutfit-malene-mandrupoutfit-detaljer-mango-loafersJacket/CARIN WESTER, turtleneck/H&M, jeans/ONLY(similar here), bag/MULBERRY, shoes/MANGO, ring/JANE KØNIG

Foråret er over os, og i mandags var jeg hoppet i dette lyse forårsoutfit. Jeg elsker, at mikse bløde neutrale nuancer og materialer som her, hvor jeg er iført jakke i hør, rullekrave i bomuld og denim jeans. I dag er det store bededag, og både min kæreste og jeg har fri – skønt! Vi skal hygge, slappe af og lave god mad. Hav en dejlig dag, piger (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

outfit-fin-mulberry-bagoutfit-close-up-

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Maja
  maj 1, 2015 at 4:45 pm

  Wow, sikke et flot lyst forårssæt!
  Dejlig fredagsinspiration.

  Kig forbi og vind smykker fra danske designere
  http://littlereasontosmile.dk/2015/04/band-of-jules-konkurrence/

  Du må have en god dag! 🙂

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 2, 2015 at 10:43 am

   Mange tak! Er jeg glad for at høre 🙂

   Det gør jeg!

   I lige måde 🙂

 • Reply
  Pernille Weidich
  maj 1, 2015 at 9:52 pm

  Virkelig lækkert outfit. Du ser rigtig godt ud 🙂
  http://Www.pernille-weidich.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 2, 2015 at 10:42 am

   Tusind tak Pernille! Hvor er du sød 🙂

  Leave a Reply