HEALTH RECIPES

Sund koldskål med jordbær og sprød havregrynscrunch

sund-koldskål-med-jordbær-og-mysli

Dage som denne med sommervejr og sommerstemning giver mig lyst til lettere mad og sommerklassikere. Og hvad giver mere sommerstemning end en portion koldskål? Men både koldskål og kammerjunkere er desværre proppet med sukker, men guess what – det kan gøres meget sundere. Jeg har her byttet kammerjunkerne ud med hjemmelavet crunchy mysli og friske bær og lavet en lækker koldskål, der er helt uden sukker og smager fantastisk!

koldskål-sukrin-gold-sund

OPSKRIFT – Sund koldskål med havregrynscrunch (4 pers.)

Koldskål: 6 spsk skyr, 6 dl kærnemælk, 1 moden banan, 8 frosne jordbær, 3 spsk sukrin Gold, 1 tsk ren vaniljepulver

Mysli: 2 dl grovvalsede havregryn, 1 spsk kokosolie, 2 spsk sukrin gold

Fremgangsmåde: 

  • Koldskål: Kom alle ingredienserne i en blender og blend indtil koldskålen er tyk og glat. Smag til og og stil koldskålen på køl, indtil den skal serveres.
  • Mysli: Kom havregryn, kokosolie og sukrin på en varm pande og rør godt rundt, indtil havregrynene bliver gyldne og sprøde – pas på de ikke får for meget. Tag dem af panden og lad dem køle helt af på et stykke bagepapir.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

koldskål-med-jordbær-sukrin-gold-myslijordbær-mysli-koldskål-sund

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply