INTERIOR

Coffee table books

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9 HERE

Jeg elsker pæne coffee table books, og ovenfor har jeg fundet 9 bøger, som ikke kun er super dekorative udenpå, men også interessante og inspirerende indeni. De mest populære coffee table books, kan være ret svære at opstøve, men Amazon har de fleste til en fin pris. Det eneste man skal være opmærksom på er, om bøgerne bliver sendt fra et land inden for Europa, hvis man vil undgå at betale told. Bare et lille tirsdagstip. <3

Jeg har selv lige bestilt nr. 5. hjem, som jeg har tænkt mig at dekorere vores kommode eller sofabord med. Nedenfor har jeg samlet lidt inspiration til, hvordan man kan bruge coffee table books i sin indretning.

Lige nu sidder jeg i toget på vej hjem fra København. Frank og jeg skal ind og se stand-up med Tobias Dybvad i Herning Kongrescenter senere, og jeg glæder mig meget. Vi har set en del af hans shows på TV2 Zulu – han er altså ret sjov (-; Og imorgen har jeg fødselsdag – jubiiiiii!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

coffee table books pinterestPhoto credit: Pinterest

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Pernille Weidich
  maj 12, 2015 at 6:27 pm

  Er også vild med coffee table books i indretningen, og synes specielt nr. 3, 5 og 9 er fede (:
  Har selv mange gange overvejet at købe nogle til min bolig, har bare ikke kunne finde det rigtige sted at købe dem, så super godt indlæg og inspiration (:
  http://Www.pernille-weidich.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 13, 2015 at 3:59 pm

   Jeg er glad for, at du kunne lide indlægget!! 🙂

  Leave a Reply