WISHLIST

Birthday wishlist

Jacket/GESTUZ, sunglasses/FWSS, book/HOW TO BE PARISIAN, necklace/TRINE TUXEN, ring/JANE KØNIG, bracelet/JANE KØNIG, perfume/BYREDO, brush/MASON PEARSON

Om lidt over en uge er det min fødselsdag (d. 13. maj for at være helt præcis), og min familie og kæreste er begyndt at spørge efter ønsker. Jeg bliver 22 år, hvilket skræmmer mig en smule, da mange af mine veninder er ved at færdiggøre 1. eller 2. år på deres uddannelse, og jeg er ikke engang startet endnu….. Men jeg skal nu nok nå det hele!

Overstående collage er en oversigt over det, som jeg ønsker mig allermest – nogle ønsker er mere realistiske end andre (-; Jeg har længe haft et godt øje til den fine ruskindsjakke fra Gestuz, og jeg er så småt ved, at have sparet op til den – mon det skal være en fødselsdagsgave til mig selv i år??

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  mowo
  maj 5, 2015 at 5:40 pm

  lækre ønsker. ønsker mig virkelig også gypsy wateren fra Byredo 🙂

  http://mowo.bloggersdelight.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 5, 2015 at 6:44 pm

   Tak! Ja, den skulle være ret god 😀

 • Reply
  Satina Wandel
  maj 6, 2015 at 12:00 am

  Lækre ønsker! Jakken er virkelig lækker og jeg er også lidt vild med tanken om en Mason Pearson børste <3

  http://satinawandel.dk

 • Leave a Reply