NEW IN WISHLIST

Delicate lace lingerie

 Lingerie from H&M, HERE and HERE

Det behøver ikke at koste en formue at føle sig sexet inderst inde. Jeg har for nyligt købt dette smukke lingerie-sæt i mesh fra H&M med de fineste blondedetaljer og til en meget budgetvenlig pris. Bare et lille søndagstip herfra!

I dag skal jeg til konfirmation hos min kusines søn – hvad er egentlig betegnelsen for dette??? (-; Nå, men jeg glæder mig og krydser fingre for at vejret er med os, så vi kan hygge ude i haven! Jeg skal have min ruskindsnederdel på for første gang sammen med en sort top med høj hals, pumps, min chloé taske og guldsmykker.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Pernille Weidich
  maj 3, 2015 at 10:33 am

  Det er nemlig super sexet og smukt det undersæt! Har også kigget meget på det når jeg har været i H&M. Det er nemlig virkelig lækkert og til den pris bliver det bare ikke bedre 😀
  Hav en god dag med konfirmation, vejret kan man jo ikke klage over (:
  http://Www.pernille-weidich.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 5, 2015 at 5:25 pm

   Lige præcis!!! 🙂 Jeg er super glad for sættet!
   Tudsind tak 🙂

 • Reply
  Satina Wandel
  maj 3, 2015 at 6:22 pm

  Åh, det er lækkert!

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 5, 2015 at 5:24 pm

   Ja, den smager super lækkert! 🙂

  Leave a Reply