OUTFITS

Bordeaux & leather

outfit-detaljer-fashion-bloggeroutfit-culottes-Bordeaux-blazeroutfit-detaljer-triwa-watch-jane-kønigoutfit-envii-leather-culottesBlazer/H&M Trend, culottes/ENVII by Pernille Teisbæk (similar here), loafers/MANGO, bag/MULBERRY, watch/TRIWA, rings/JANE KØNIG

På trods af en weekend med rigtig meget søvnunderskud har jeg haft en alt for lækker én af slagsen! Jeg har arbejdet med en masse søde kollegaer, hygget med skønne kusiner og i går aftes havde jeg et dejligt gensyn med gamle klassekammerater fra folkeskolen, da jeg var til stor fødselsdag hos en gammel ven. Så nu er jeg godt brugt, og har derfor afsluttet weekenden med en hurtig og nem aftensmad bestående af rugbrød (det er faktisk overraskende godt, når man ikke får det så tit (-;), og nu skal jeg i bad og på hovedet i seng. Jeg skal først møde kl. 10 imorgen tidlig, så håber på, at kunne få indhentet noget søvn.

Jeg har længe ville vise jer denne fantastiske bordeaux blazer fra H&M Trend, som jeg havde på i starten af ugen – er den ikke fin? Jeg er helt vild med den specielle krave og bæltet i taljen, der er med til at skabe en rigtig fin og feminin silhuet. Jeg kombinerede den med læderculottes og mine nye loafers fra Mango. Hav en dejlig aften, piger (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply