OUTFITS

Suede & golden details

magnolia-blossomsuede-skirt-chloé-drew-bagSkirt/H&M, top/ASOS (similar here), bag/CHLOÉ, watch/TRIWA, rings/JANE KØNIG

Her er lidt billeder fra sidste søndag, hvor jeg var til konfirmation. Jeg fik min mor til at skyde et par billeder af mit outfit ude i haven, før vi skulle afsted – mange af dem blev desværre lidt slørrede (derfor der ikke er så mange).

Der var sommerstemning i luften og solen skinnede, hvilket gjorde at jeg lod strømpebukserne blive hjemme og flashede mine blege, blege ben. Efter en laaaaang vinter gemt væk i mørket, havde de godt af at blive luftet lidt! Selvom det ikke var det kønneste syn (-;

I dag skal jeg faktisk til endnu en konfirmation hos min fætter. I må have en dejlig søndag, piger (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply