TRAVELS

Summer plans – road trip in USA

– Going on a road trip in USA this summer –

Flybilletterne er booket og d. 6. juli går turen til USA sammen med mine forældre og min storebror. Jeg glæder mig. MEGET. Vi skal være der i 16 dage, og har planer om en roadtrip i det østlige USA. Vi flyver direkte fra Billund til New York, hvor vi tilbringer et par dage på The Manhattan at Times Square Hotel, som kun ligger 5 minutters gang fra Times Square og Broadway (JÆJH). Jeg havde en fantastisk tur til New York for 4 år siden, da jeg var på studietur, men jeg glæder mig alligevel meget til at se byen med nye øjne. Fra New York går turen forbi Niagara Falls, Washington DC, Philadelphia, Atlantic City og en masse andet. Alt det man skal se i det område af USA. Da jeg var 8 år gammel, var vi på den klassiske road-trip ved vestkysten, hvor vi bl.a. så LA, San Francisco, Las Vegas og Gran Canyon, så det bliver fedt at se en anden del af landet. Jeg glæder mig ihverfald til 2 ugers friheds-følelse på de amerikanske highways! (-;

Hvis der er nogen af jer derude, der har nogle tips og tricks til must-see oplevelser, lækre restauranter og gode shoppingområder, så smid endelig en linje eller to i kommentar-sporet (-: Det vil jeg ihvertfald sætte stor pris på.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  RetroCarla
  juni 5, 2015 at 1:39 pm

  Enormt gennemført og fin blog!

  • Reply
   Malene Mandrup
   juni 7, 2015 at 5:41 pm

   Tusind tak! Er jeg virkelig glad for, at du synes!! 🙂

  Leave a Reply