SHOPPING

Travel look

Shirt/GANNI, passport cover/LOUIS VUITTON, sneakers/SUPERGA X LOOK DE PERNILLE, jeans/TOPSHOP, travelbag/BY MALENE BIRGER

Jeg læste engang om en undersøgelse, hvor en masse passagerer havde besvaret nogle spørgsmål omkring deres påklædning, når de skulle ud og flyve. Hele 19% af kvinderne havde høje hæle på, når de rejste og over 50% gjorde mere ud af deres frisure end normalt. Det er altså lidt sjovt – eller er det bare mig? (-; For mit vedkommende handler det om, at det skal være komfortabelt, men selvfølgelig stadig pænt. Og når jeg skal på ferie d. 6 juli (læs mere om hvor jeg skal hen HER), regner jeg med at hoppe i et afslappet outfit som dette med en løs skjorte, blå jeans og et par sneakers.

I øjeblikket drømmer jeg om at opdatere min garderobe med lækre rejse accessories, som dette fine Louis Vuitton cover til mit pas, som forhåbentlig en dag vil matche en trolly med monogram (-; Derudover er jeg ret begejstret over de fine rejsetasker fra By Malene Birger, og denne model har en helt perfekt form og størrelse.

I aften skal jeg til fødselsdag hos en god veninde i Odense og jeg glæder mig! I må have en dejlig weekend <3

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  juni 13, 2015 at 1:44 am

  Jeg er vild med tasken!
  Jeg går også meget op i at have komfortabelt tøj på, når jeg skal “rejse” – om det så er på et fly eller en længere bustur!

  http://satinawandel.dk/

  • Reply
   Malene Mandrup
   juni 13, 2015 at 8:39 pm

   Også mig – den er så lækker! 🙂 Dejligt, det er altså også bare det mest behagelige.

  Leave a Reply