OUTFITS

Birthday girl

birthday-girl-fashion-blogger

I går var det min fødselsdag ♥ Yaay… Jeg havde en dejlig dag sammen med Frank, som gav mig et smuk armbånd og inviterede mig på lækker brunch på Onkel A i Vejle (yndlings brunch-sted – se et billede på min Instagram HER). Jeg beklager i øvrigt det dårlige vejr – der må være flere end mig, der havde fødselsdag i går (-; I dag får jeg besøg af min familie til boller og masser af lækker kage. Bliver hyggeligt!!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  maj 14, 2015 at 5:17 pm

  Tillykke med i går! 😀

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 15, 2015 at 5:27 pm

   Tusind tak!!! 🙂

 • Reply
  Pernille Weidich
  maj 14, 2015 at 7:15 pm

  Tillykke med i går smukke Malene (:
  Jeg var i Hamborg i går og der var vejret fantastisk – det må tælle lidt med 😉
  Lyder rigtig hyggeligt med brunch i går, og det så også utrolig lækkert ud på billedet (: Håber du har haft en lige så god dag i dag med familien.
  http://Www.pernille-weidich.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 15, 2015 at 5:28 pm

   Tusind tak!! Hvor er du sød 🙂
   Jeg havde en super dejlig dag!

  Leave a Reply