BEAUTY NEW IN

Hair favorite: Diamond oil

redken-diamond-oil-shampoo– Haircare from Redken

Dette lækre “Diamond Oil” sæt fra Redken har længe været et af mine favoritter, når det kommer til dullegrej til håret! Det indeholder en shampoo, en conditioner og en hårolie. Jeg har brugt produkterne i et godt stykke tid, og de er ofte min redning, når mine spidser er slidte og tørre. Der er selvfølgelig ingen hårprodukter, der kan genopbygge eller reparere beskadiget hår og spaltede spidser. Det er simpelthen ikke muligt – spaltede spidser vil altid forblive spaltede medmindre håret bliver klippet. Men disse hårprodukter (især hårolien) kan få håret til at syne og føles meget mere velplejet end det rent faktisk er. Bare et lille beauty tip, hvis I også døjer med tørt hår som mig (-;

Har I prøvet dem? Og i så fald, hvad synes I om dem?

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply