INTERIOR WISHLIST

Interior favorites

Lamp cover/HOUSE DOCTOR, print/STILLEBEN, tripod plant stand/FERM LIVING, armchair/ARNE JACOBSEN, cocktail glass/AIDA

Lige nu sidder jeg i toget på vej hjem fra København, hvor jeg de sidste to dage har arbejdet på mit job hos bobedre.dk og boligmagasinet.dk. Dette job giver mig sjovt nok en masse inspiration til indretning og design, og i collagen ovenfor har jeg samlet nogle af mine yndlingsfund til hjemmet. Jeg er faldet pladask for den klassiske stol, Ægget, designet af Arne Jacobsen, som er fantastisk smuk i den mørkeblå farve. Men jeg må nok erkende, at jeg ikke får råd til den lige foreløbig (-; Derudover har jeg længe ønsket mig et par stykker af de populære krystalglas, og disse fra Aida er på tilbud til kun 50 kr. stykket. De er perfekte som cocktailglas, men kan også bruges som vandglas og til desserter. Har I nogle boligsønsker i øjeblikket?

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Cecilie Amalie Brevadt
  maj 21, 2015 at 7:38 pm

  Jeg har otte af de glas fra AIDA herhjemme. De er så fine og bliver her brugt hver dag som vandglas 🙂

  http://cillesunivers.dk/

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 21, 2015 at 7:53 pm

   Lækkert Cille!! Jeg skal virkelig også have klikket nogle hjem 🙂

  Leave a Reply