INTERIOR

Bolig frustrationer

I går skulle Frank og jeg ud og se på to lejligheder i København – en på Østerbro og en på Amager. Den på Amager var SÅ fin, og vi blev nærmest enige om, at det bare skulle være den, før vi overhovet havde set den i virkeligheden. Men så langt nåede vi ikke – den blev nemlig solgt allerede samme dag….. Hvad sker der for, at boligmarkedet går så stærkt i København!?!!?? Nå, men sådan er det jo… Så tog vi til Østerbro og så den anden. Overordnet var den okay – fint køkken og okay badeværelse. Men den lugtede af røg, og der var bare utrolig mange småting, som bare ikke var helt iorden. Og så var møblerne og indretningen forfærdelig, og det kan man altså ikke undgå at blive påvirket af. Men men men.. Vi skal jo også snart have fundet en lejlighed, hvis vi skal have noget at bo i allerede til august. Så det store spørgsmål er: Hvor kristisk har man lov til at være?

På vej hjem fra København i går brugte jeg tiden i toget på at kigge rundt på Pinterest. Jeg kan virkelig bruge lang tid derinde! Det bedste ved Pinterest er, at når man finder et super fint billede, gemmer der sig altid flere lignende billeder under det billede – det er jo en endeløs og fantastisk billedstrøm!

Jeg faldt disse inspirationsbilleder med tøjstativer, som både kan bruges i soveværelse til ens garderobe eller i entreen til ens overtøj. Jeg skal ihverfaldt have fundet mig et, da de er super praktiske, hvis man bor på få kvadratmeter – gerne et som både er prisvenligt, praktisk og dekorativ. Har I selv et tøjstativ derhjemme? (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

Photo credit: Pinterest

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply