WISHLIST

25% off Filippa K

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Hvis ikke I allerede gør det, kan jeg varmt anbefale at følge Marie Hindkær Wolther, som har den fantastiske modeblog blameitonfashion.com. Jeg følger dagligt med på hendes Facebook, Instagram og blog, hvor jeg finder rigtig meget inspiration – både til min egen blog og min garderobe. Tidligere på dagen spottede jeg, at hun udlod en rabatkode på 25% på alt fra Filippa Ks online webshop til og med søndag. FEDT! Det eneste du skal gøre er, at benytte koden blameitonfashion ved checkout. Jeg har her fundet 6 af mine yndlings styles fra deres hjemmeside, og jeg er især vild med den lækre ruskindsjakke. Bare et lille lørdagstip – god shoppinglyst! (-;

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply