SHOPPING

Rabatkode til Sunglasseshop

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE

I går tippede jeg om en rabatkode på 25% til det lækre skandinaviske brand Filippa K HER, og i dag har jeg endnu en rabatkode til jer, som kan bruges indtil midnat i dag. I kan nemlig spare 15% på hele Sunglasseshops sortiment med rabatkoden SG15X, hvilket alligevel cutter en god portion af prisen af. Sunglasseshop er den eneste webshop, jeg selv shopper solbriller på, og der er rigtig mange fine modeller bl.a. fra Céline, Ray-Ban, Dior, Miu Miu og Chanel. Jeg købte et par solbriller fra Céline sidste år (se dem HER), og jeg har virkelig været glad for dem. I år overvejer jeg, at købe et par i den smukke tortoise farve, hvilket nr. 5 fra Céline er et meget godt bud på. Se hele deres sortiment HER.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply