OUTFITS

Cherry blossom

spring-summer-cherry-blossomkimono-outfitcherry-blossom-kimono-pyjamasmalene-mandrup-céline-retro-sunglasses-fashion-bloggerdetails-outfit-kimono-leowulffKimono/H&M (similar here), top/ZARA, trousers/H&M, bag/LEOWULFF, sunglasses/CÉLINE, ring/JANE KØNIG 

Kender I ikke de uger, hvor ens to-do liste bare bliver længere og længere, fordi man heeele tiden bliver ved med at udskyde tingene? Sådan en uge havde jeg i sidste uge. Så jeg brugte både mandag og tirsdag aften på at indhente mange af mine gøremål, og nu er listen pludselig ikke så lang. Hold nu op det er rart! Især fordi at resten af min uge er booket godt op med to arbejdsdage i Kbh, arbejde i Vejle og middag med søde kusiner hjemme hos Frank og jeg i Herning.

Jeg er vist ikke den eneste, der har måbet over de smukke billeder, der er blevet taget af Bispebjerg Kirkegård i København og alle de blomstrende kirsebærtræer. Men Vejle kan også! Frank og jeg fandt nemlig denne lyserøde gang af kirsebærblomster for enden af boulevarden i Vejle. Ovenstående billeder kan slet ikke måle sig med, hvor smukt det var i virkeligheden – blomstrende kirsebærtræerne er altså noget af det pæneste i foråret! På dagen var jeg hoppet i en Kimono fra H&M, et par bukser med vidde og høje hæle for et lækkert og feminint look. Hav en dejlig aften, piger! (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Pernille Weidich
  maj 27, 2015 at 10:48 pm

  Super fine billeder søde, er vild med din taske! (:
  Kirsebærtræer er altså bare noget af det smukkeste og er bare indbegrebet af forår.
  Kender udemærket godt det med den laange to-do liste, jeg har selv sådan én for tiden og det kan virke helt uoverskueligt at komme igennem dagene. Men man overlever heldigvis 😀
  http://Www.pernille-weidich.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 28, 2015 at 8:14 pm

   Tusind tak søde! Ja lige præcis <3 🙂

  Leave a Reply