NEW IN

Jane Kønig bracelet

Jane Kønig bracelet – 

Jeg er vild med smykker – især guldsmykker! For et par måneder siden købte jeg disse smukke ringe fra Jane Kønig, og har siden ønsket mig et matchende armbånd. Det fangede min kæreste hurtigt, så han gav mig dette smukke skrue-armbånd i forgyldt sølv, da jeg havde fødselsdag for et stykke tid siden. Jeg er utrolig glad for det og har det på non-stop! Jeg glæder mig til, at vise det i brug herinde senere (-: Find armbåndet HER.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Pernille Weidich
  maj 27, 2015 at 7:56 am

  Åh det er også bare så super smukt!! Det kan jeg virkelig godt forstå du er glad for (: <3
  http://Www.pernille-weidich.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 27, 2015 at 5:33 pm

   Tak Pernille! Hvor er du sød (-:

  Leave a Reply