SHOPPING

Stripes & flared jeans

1. H&M, 2.HERMÉS, 3. ZARA, 4. ORIT ELHANATI, 5. CITIZENS OF HUMANITY, 6. CELINE

Jeg drømmer om, at iføre mig denne stribede off-shoulder top, som jeg selv ejer (se hvordan jeg har stylet den i outfit-indlægget HER) sammen med flared jeans i dybblå denim og et fint silketørklæde. Jeg er rigtig glad for min stribede off-shoulder top, og skal uden tvivl have tilføjet flere slags til min garderobe – jeg overvejer denne fra GANNI og denne fra ASOS.

I dag har jeg været nede og se min søde kusine få hue på. Jeg er så glad på hendes vegne! Hun gik på samme gymnasium, som jeg gjorde, så jeg blev helt nostalgisk af at se skolen igen og alle de røde huer. Det bringer så mange dejlige minder frem fra de skønne studenterdage, og giver mig lyst til at tage min hue på igen, og hoppe en tur down memory lane. Er du selv blevet student? Eller bliver du det lige om lidt?

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply