OUTFITS

A walk in the park

triwa-gold-watchoutfit-malene-mandrup-orangejane-kønig-skrue-armbåndoutfit-orange-trousers-h&mchloé-drew-bagclose-up-malene-mandrupCoat/H&M, trousers/H&M TREND, top/H&M (similar here), sneakers/H&M, bag/CHLOE, bracelet/JANE KØNIG, watch/TRIWA, rings/JANE KØNIG & DYRBERG/KERN

Forleden dag var jeg hoppet i et par orange bukser med vidde (orange er jo det nye sort!!) sammen med min nye blondetop, som jeg viste i indlægget HER og min camel coat. Selvom at kalenderen siger juni måned, er det altså stadig for koldt til at gemme vinterjakken helt væk. Men så vidt jeg kan forstå, kommer sommeren i weekenden og det bliver SÅÅÅÅ godt – glæder mig helt vildt. Bliver fantastisk at (forhåbentligt) kunne gå med bare ben og uden vinterjakke og halstørklæde! Hav en dejlig aften, piger (-;

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  katerina
  juni 8, 2015 at 10:39 pm

  fedt outfit- virkeligt lækkert!
  håber du vil kig forbi: http://survivewithme.bloggersdelight.dk/

  • Reply
   Malene Mandrup
   juni 10, 2015 at 1:34 pm

   Tusind tak! Selvfølgelig vil jeg det 🙂

  Leave a Reply