EVERYDAY RANDOM

Weekly #01

{I ugens løb viste jeg min nye kimono frem under en lyserød blomsterhimmel. Se flere billeder HER}

salat-med-quina-granatæble-feta

{Jeg delte opskriften på denne lækre salat med quinoa, edamamebønner og granatæble HER}

jane-kønig-skrue-armbånd-bracelet

{Fik det smukkeste armbånd af min søde kæreste. Find link til det HER}
flare-jeans-white-suede

{Gav et bud på, hvordan man kan style hvide flared jeans. Find links til det hele HER}

ef81c4b1a58b90dbb586532865aad65d

{Delte min nuværende bolig frustrationer HER}

Her et hurtigt tilbageblik på ugen der gik. Og sikke en uge! Min har været ret travl, men på den virkelig gode måde. Har nået en milliard ting (sådan cirka), og nu er det weekend. Og jeg har for første gang i laaaang tid fri en HELE weekenden, så det skal bare nydes! Lige nu sidder jeg i sofaen og ser frem til en sjov og hyggelig aften i selskab med søde kusiner, god mad og lækre drinks. I må også have en lækker weekend!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply