INTERIOR

Ellos favorites

Lamp/ELLOS HOME, carpet/ELLOS HOME, vase/ELLOS HOME, flower pot/BLOOMINGVILLE, linen bed sheet/ELLOS HOME, coffee table/ELLOS HOME

Jeg er ret begejstret for Ellos home, som har et bredt udvalg af fine og budgetvenlige fund til boligen. I går surfede jeg lidt rundt på hjemmesiden, og før jeg fik set mig om, havde jeg smidt alle 6 ting ovenfor i min indkøbskurv. Ups (-; Jeg måtte dog erkende, at jeg hverken havde råd eller brug for alle tingene, men jeg overvejer dog flere af dem – især det flotte gulvtæppe. Men Frank og jeg er blevet enige om, at vi ikke må købe flere boligting, før vi er flyttet i ny lejlighed i København. Så jeg må vente et par måneder endnu.. Har I nogle favoritter?

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Pernille Weidich
  juni 15, 2015 at 2:04 pm

  Ellos Home er også fantastisk 😀 Og det tæppe er også super flot. Ikke nok med det, så har jeg stadigvæk et virkelig godt øje til det sofabord i messing, det er jo bare sååå smukt :o)

  http://Www.pernille-weidich.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   juni 16, 2015 at 3:35 pm

   Det er det virkelig! Også mig – det er så fint 🙂

  Leave a Reply