OUTFITS

Isabel Marant blazer

retro-celine-sunglassesisabel-marant-blazer-outfit-malene-mandrupleowulff-taske-gråisabel-marant-blazerBlazer/ISABEL MARANT (similar here), jeans/ZARA, shirt/COS, bag/LEOWULFF, shoes/MANGO, sunglasses/CELINE, ring/SIF JAKOBS

Blazer, jeans og skjorte fungerer altid godt sammen, og forleden dag dannede disse tre items udgangspunkt for den perfekte forårsuniform. Jeg er simpelthen så glad for min blazer fra Isabel Marant – farven er perfekt og pasformen er super cool. Desværre har jeg ikke kunne finde den online, og har derfor heller ikke linket til den. Nogen der kan hjælpe?

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  juni 12, 2015 at 2:04 am

  Cool blazer!

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   juni 12, 2015 at 5:58 pm

   Tusind tak! Er også rigtig glad for den 🙂

  Leave a Reply