OUTFITS

Helloo sailor

jane-kønig-smykker-guldchloé-drew-bag-sailor-outfitBlazer/H&M (similar here), top/H&M,culottes/COS (similar here), shoes/MANGO, bag/CHLOE, necklace/HVISK, rings and bracelet/JANE KØNIG, watch/TRIWA

Godmorgen allesammen! Håber I har sovet skønt (-; I sidste uge havde jeg en del søvnproblemer, men i går gik jeg tidligt i seng, og for en gangs skyld faldt jeg i søvn med det samme, og vågnede allerede før uret ringerede i morges. Sikke en dejlig følelse! Her er et par billeder fra forleden, hvor jeg var hoppet i dette sailor inspirerede look med fine detaljer i guld. Nu vil jeg smutte på arbejde, og senere skal jeg hjem til en sød veninde <3 Håber også, at I får en dejlig dag!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Josephine Lydolph
  juni 17, 2015 at 2:45 pm

  Hold da op et flot outfit! Virkelig gennemført! Er helt forgabt i tasken og blazeren 🙂

  http://josephinelydolph.eu

  • Reply
   Malene Mandrup
   juni 18, 2015 at 7:15 am

   Tusind tak! Jeg er også selv ret vild med sættet 🙂

  Leave a Reply