NEW IN

Røde striber fra Nørgaard paa Strøget

nørgaard-på-strøget-røde-striber– Long-sleeved t-shirt from Nørgaard paa Strøget, HERE –

Jeg har sovet utrolig dårligt de sidste par dage, hvilket passer rigtig DÅRLIGT i forhold til mit “projekt bikiniklar“, hvor jeg skal have mindst 8 timers søvn hver nat. Øv øv øv altså. Sidste nat lå jeg søvnløs næsten hele natten, da jeg lå og fik flere og flere idéer til bloggen, som bare strømmede rundt i hele kroppen. Jeg kunne slet ikke stoppe – min kreativitet boblede nærmest over. Derudover var min næse og mit hoved fuldstændig stoppet til, så jeg næsten ikke kunne trække vejret, og det gjorde det ikke ligefrem bedre. Dagen efter kunne det både ses og mærkes. Jeg havde rander under øjnene, jeg var bleg, jeg havde INTET overskud og kørte fuldstændig på autopilot. Jeg er altså rigtig træt (!) af ikke at få nok søvn og har derfor sagt til mig selv, at jeg ikke må lave noget på bloggen en time før jeg skal sove. Håber at det kan sætte mine tanker lidt i ro…

For et par dage siden modtog jeg denne langærmede t-shirt fra Nørgaard paa Strøget med røde striber. Den klassiske og ikoniske t-shirt er perfekt til at tilføje lidt farve til garderoben og giver et sporty twist til ens look. I skrivende stund sidder jeg faktisk med den på, hvor jeg har kombineret den med et par højtaljede jeans og mine guldsmykker. Jeg overvejer kraftigt at anskaffe min en med grønne striber også – find den HER.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Nikki Lund
  juni 11, 2015 at 5:04 pm

  Øv! Hvor surt :69:
  Men jeg er nu sikker på, at du nok skal blive bikiniklar alligevel! :blush:
  Jeg krydser fingre for, at du har lettere ved at falde i søvn i nat så!
  Kram,

  http://nikkilund.dk/

  • Reply
   Malene Mandrup
   juni 12, 2015 at 5:59 pm

   Hvor er du sød! Tusind tak 🙂

  Leave a Reply