HEALTH RECIPES

Fruit infused water

En af mine retningslinjer i mit “projekt bikiniklar” er, at drikke masser af vand – omkring 2-3 liter om dagen. Men det kan godt gå hen og blive lidt kedeligt kun at drikke vand, og derfor har jeg peppet det lidt op med forskellige frugter, grønt og krydderurter. Infused vand er super sundt, da det indeholder en masse vitaminer, og samtidig har det en fantastisk smag og er en del mere lækkert at drikke end almindeligt vand.

infused-water-strawberryinfused-water-lime

Infused vand er super nemt og hurtigt at lave – alt man skal gøre er, at tilføje det frugt, grønt og kydderurter, som man gerne vil have vandet til at smage af, og sætte det på køl mindst en time før servering. Man kan med fordel genbruge det gennem hele dagen, man skal bare genfylde sit glas/kande og sætte det tilbage i køleskabet. Det kan opbevares på køl i op til 24 timer.

Mulighederne er uendelige når det kommer til kombinationer af frugt, grønt og krydderurter, hvilket er en kæmpe fordel, da man dermed bare kan bruge, hvad man har til rådighed i sit køleskab. Det behøver altså hverken være dyrt eller besværligt. På billederne har jeg lavet tre simple kombinationer, som smager utrolig godt sammen: Citron, agurk og mynte – jordbær, lime og mynte – appelsin, blåbær og mynte.

infused-waterinfused-water-lemon-cucumberInfused water er ikke kun sundt og velsmagende, men det ser også super fint og farverigt ud – perfekt til et Instagram-billede. Haha (-; Derudover er det også lækkert at servere, når man får gæster på besøg, og gerne vil tilbyde dem en sund og kaloriefri “drink”, der stadig ser festlig ud.

Så hvad synes I? Er I lige så begejstret for infused vand, som jeg er? Og har I nogle favorit kombinationer?

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply