SHOPPING TIPS

How to shop sale items

1. ISABEL MARANT 2.835,- 1.985,- 2. DESIGNERS REMIX 1.100,- 660,- 3. ALTUZARRA 3.580,- 2.507,- 4. BY MALENE BIRGER 4.299,- 2.579,- 5. PROENZA SCHOULER, 13.766,- 9.632,- 6. CHINTI AND PARKER, 3.038,- 1.823,- 7. CARVEN, 2.266,- 1.802,- 8. J.W.ANDERSON, 4.377,- 2.626,- 9. FILIPPA K, 2.500,- 1750,- 10. RAG & BONE, 3.096,- 2.164,-

Sommerudsalget er i fuld gang, og butikkerne og de store webshops er fyldte med skønne items til fantastiske priser. Hurra! I den anledning har jeg samlet ti favoritter, som jeg mener, er værd at investere i – især hvis man tager højde for, at moden konstant ændrer sig. Jeg bliver personligt meget fristet, når priserne falder, men man skal passe på, at man ikke investerer i styles, som alligevel ender med at hænge bagerst i skabet med prisskiltet på. Jeg har derfor lavet en lille guide til, hvordan man minimerer disse uheldige køb:

1. Gå efter neutrale farver.
Når man udsalgsshopper, skal man overveje om det er en farve, som man kan holde ud at kigge på om et halvt år. Gå efter sorte, hvide, grå, blå og beige styles, der altid holder.

2. Køb god kvalitet og basisvarer.
De fleste basisvarer har tidsløse snit, og kan derfor ofte overleve når tendenserne skifter. Derudover er det også klogt at investere i god kvalitet som kashmir, læder, ruskind og silke – specielt til udsalgspriser, da prisen på disse varer er ret høje resten af året.

3. Køb kun styles, du kan passe.
Størrelserne på udsalgsvarerne forsvinder ofte, hvis man ikke er hurtig nok. Men man skal stadig huske, at være realistisk og KUN købe de størrelser, som man plejer og som passer. Ellers bliver man træt af disse efter meget kort tid (jeg taler af erfaring!).

4. Vær hurtig.
Som sagt skal man være hurtig, når ens yndlingsbutik eller webshop starter udsalg. På den måde er der størst chance for, at ens yndlings styles fra forhandleren bliver ens egne.

Pssst. Net-a-porter har startet udsalg i dag, så det er om at være hurtig, hvis du skal nå at gøre sommerens bedste kup!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply