HEALTH INTERIOR

Crystal glasses & juice recipe

– Love my new crystal glasses, HERE –

Jeg har længe været på udkig efter de populære krystalglas, og for et par uger siden faldt jeg over disse og måtte straks have 6 styks med hjem. Jeg er allerede utrolig glad for glassene, som kan bruges til alt fra vand, juice og drinks til desserter, kaffe og te (de kan nemlig godt tåle varme drikke). I kan finde dem hos både Normann og online HER.

For et par måneder siden købte min kæreste og jeg en slowjuicer, og efter at have presset denne juice et par gange, er jeg blevet helt forelsket i den. Derfor synes jeg også, at jeg ville dele opskriften med jer.

OPSKRIFT – Juice med gulerod, appelsin, æble og ingefær(1 pers):
4 gulerødder, 2 appelsiner, 2 æbler, ingefær (efter smag)

Fremgangsmåde:

  • Skræl appelsinerne og ingefæren og vask gulerødderne og æblerne.
  • Pres det hele i juicemaskinen og smag til med ingefær.
  • Server juicen i et glas med isterninger.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

krystal-glas-juice-citrusjuice-citrus

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply