Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
OUTFITS

cat eye SUNGLASSES

IMG_7512 copyIMG_7517IMG_7529Collage (50)IMG_7541IMG_7518IMG_7520IMG_7551Jacket from Vero Moda/Shirt from Gina Tricot/Pants from Zara/Sunglasses from Romwe/Rings from H&M

Jeg elsker at sammensætte lyse nuancer som råhvid, hvid og beige, da det giver et rigtig lækkert forårslook. Dette outfit havde jeg på i går hvor solen var fremme, hvilket gjorde at jeg vovede mig ud i kort skindjakke og plateau-sandaler. Lidt køligt – men rigtig fint!

I dag tager en veninde og jeg til København, for at besøge to andre veninder hele weekenden. JEG GLÆDER MIG! Det bliver en weekend med tøse hygge, shopping, fest og farver! God weekend når I når dertil 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply