NEW IN

Halskæde fra Handcrafted

– We build to many walls – and not enough bridges –

For et par uger siden vandt jeg denne smukke halskæde, som er lavet af Anders Forup, der er manden bag smukkesuccesen, Handcrafted. Jeg føler mig ret heldig! Handcrafted er kendt for sine stilrene og custommade smukker, som Anders kreerer i sit lille værksted på Vesterbro. Jeg følger dagligt med på hans instagram HER, hvor jeg altid bliver forelsket i hans nye smykkedesign med personlige detaljer.

På halskæden er der indgraveret en bro og et citat: “We build to many walls – and not enough bridges”. Dette smukke citat af Isaac Newton har et fantastisk budskab, som jeg har tænkt, at tage til mig hver gang jeg ser den. Hav en dejlig aften, piger! (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply