NEW IN

Chloé sandals

chloé-sandals-ss15

– Love my new sandals from Chloé –

Udsalget har været i gang i et godt stykke tid, og der har virkelig været mange fristelser for mit vedkommende. Et sted hvor man virkelig får noget for pengene, og hvor der er meget at spare, er på de gode kvaliteter og på accessories som takser, smykker og sko. Jeg har derfor holdt godt øje med denne type varer, og i sidste uge faldt jeg over disse sandaler fra Chloé, som jeg bare måtte klikke hjem med det samme. Det var virkelig kærlighed ved første blik (-; De er utrolig smukke og behagelige at have på, og så er der bare et eller andet lækkert ved, at investere i noget på udsalg, man ellers ikke ville have råd til at købe. Derudover matcher de jo rigitg fint min Chloé-takse – se selv i indlægget HER.

 Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply