NEW IN

New Céline sunglasses

cathrine-small-celine-sunglasses

– Sunglasses from Céline, HERE –

Nu er det officielt sommer og det betyder nye solbriller, hvis I spørger mig. Det tog mig noget tid, at nå frem til præcis hvilken solbrillemodel, jeg skulle kaste penge efter, men endte altså op med dette par: Catherine Small-modellen fra Céline, som har et klassisk og skarpt design. De er uden tvivl mine favorit solbriller i øjeblikket, og jeg kan love jer for, at de bliver brugt flittigt herovre i USA! Håber at I hygger jer derhjemme (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Ida Marie
  juli 13, 2015 at 8:09 am

  Du tager så flotte billeder! Hvad redigerer du med? 🙂

  • Reply
   Malene Mandrup
   juli 17, 2015 at 3:01 am

   Tusind tak! Er jeg glad for, at du synes 🙂 Jeg bruger Photoshop til at redigere mine billeder med.

  Leave a Reply