OUTFITS

Suede skirt

detaljer-guld-smykker-jane-kønigmulberry-bagruskindsnederdel-outfitzara-chloe-outfitoutfit-looktriwa-watch-goldSuede skirt/H&M (similar here), top/ZARA, sunglasses/CELINE, bag/MULBERRY, shoes/CHLOE, jewellery/JANE KØNIG, watch/TRIWA

Det er endelig weekend og solen skinner. Så bliver det vist ikke meget bedre! Dette outfit er et godt eksempel på, hvordan jeg elsker at kombinere budgetfund med highend. Ruskindsnederdelen og den hvide top er købt hos nogle af mine absolut high street favoritter – H&M og ZARA, – og så er det bare at tilsætte lidt high end accessories. Hav en dejlig fredag <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

It’s finally weekend and the sun is shining! This outfit is a good example of how I love to mix budget finds with high end. The suede skirt and the white top are bought from my high street favorites – H&M and Zara, – then all there’s left to do is add some high end accessories. Have a lovely friday <3

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply