SHOPPING

Beach essentials

Beach towel/TOTEME, sunglasses/ISABEL MARANT, swimsuit/GANNI, beach tunic/FILIPPA K, hat/& OTHER STORIES, necklace/SOPHIE BILLE BRAHE

Kalenderen snart siger august, og jeg har endnu ikke været ved stranden en eneste gang denne sommer. Men det er jeg vist ikke ene om. Vi har nemlig ikke haft en sommerdag med temperaturer over 25 grader her i Danmark, og de sidste par dage har jeg pakket mig ind i jeans og lange striktrøjer. Det er vist den danske sommer i en nøddeskal… I øjeblikket går jeg derfor og drømmer om, at sommeren får et kæmpe come-back, hvor jeg kan hoppe i ovenstående beack look. Et stort badehåndklæde, en lækker badedragt og fine solbriller er nemlig et must når turen går til stranden. Jeg krydser fingre! (-;

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

It’s nearly August and I haven’t been to the beach once this summer. But I don’t think I’m the only one. We haven’t had a summer day over 25 degrees in Denmark yet and the last couple of days I’ve been wearing jeans and long knitwear. WTF? So right now I’m dreaming of summer and this beautiful beach look! A large beach towel, a cool swimsuit and sunglasses are a must when going to the beach.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Arturo
  august 3, 2015 at 1:07 pm

  malenemandrup.dk has potential, you can make your page go viral
  easily using one tricky method. Just type in google:
  Irsrod’s Method To Go Viral

 • Leave a Reply