OUTFITS

Pleats & lace

summer-outfitlace-top-pleated-skirt

outfitchloe-drew-baglace-toppleated-skirt-pastelnySkirt/VERO MODA, top/ONLY, bag/CHLOE, shoes/BIANCO (similar here), rings and bracelet/JANE KØNIG, necklace/HANDCRAFTED, watch/TRIWA

Så er sommeren endelig kommet til Danmark, og det udnyttede jeg i fulde drag i tirsdags, hvor jeg var til studenterfest hos min kusine, iført dette sommerlige outfit. Det er virkelig skønt, at man endelig kan have bare ben og arme uden at fryse! Både nederdelen og toppen er af nyere dato, og jeg er allerede ret vild med begge to. Nederdelen er super behagelig og dejlig luftig at have på, og blondetoppen er så fin og passer med det meste i min garderobe. God eftermiddag, allesammen og nyd nu det gode vejr! (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Camilla Damsgaard
  juli 6, 2015 at 10:54 pm

  Super fint og sommerligt outfit. Er især vild med nederdelen, den er da bare for skøn 🙂

  http://outofstyle.bloggersdelight.dk/

  • Reply
   Malene Mandrup
   juli 9, 2015 at 5:25 pm

   Tusind tak – jeg er også vild med den 🙂

  Leave a Reply