EVERYDAY RANDOM

Follow me on Instagram

Lige nu sidder jeg i bilen på vej mod Billund Lufthavn. Som jeg nævnte i indlægget HER, skal jeg nemlig til USA i lidt over to uger sammen med mine forældre og min storebror og jeg glæder mig som et lille barn! (-; Bloggen kommer derfor af gode grunde ikke til at blive opdateret så ofte, som den plejer. Men I er meget velkomne til, at følge med på min Instagram @malenemandrupt, som forhåbentlig bliver opdateret lidt oftere end bloggen!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Ida Marie
  juli 6, 2015 at 8:35 am

  Du tager virkelig nogle flotte billeder! Hvad redigerer du med? 🙂

  http://www.byidam.bloggersdelight.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   juli 9, 2015 at 5:25 pm

   Mange tak!! På computeren bruger jeg Photoshop og på mobilen bruger jeg en app, der hedder Afterlight 🙂

  Leave a Reply