OUTFITS

Navy blue outfit

outfit-kinzua-bridgeoutfit-ralph-lauren-streetstyleoutfit-navySweater/RALPH LAUREN (similar here), shorts/RALPH LAUREN, sandals/& OTHER STORIES (similar here), bag/CHLOE, sunglasses/CELINE, necklace/HANDCRAFTED

Efter 16 dages ferie burde jeg være udhvilet og fuld af energi til at komme tilbage til arbejdet og hverdagen. Men det er jeg tværtimod. Jeg er så træt og tappet for energi hele tiden. Hvad sker der lige for det?

Det sidste år har været lidt kaotisk. Jeg har boet fire forskellige steder, pendlet ihvertfald seks timer i ugen (nogle uger meget mere) og det sidste halve år har jeg nærmest boet i min rejsetaske. Jeg har haft fem forskellige jobs med forskellige rutiner og kollegaer. Og jeg kan mærke, at det er ved, at blive ret presset nu. Hver eneste dag tæller jeg ned til, at jeg flytter til København og starter på studie. Der er kun lidt over en måned til, men lige nu føles det virkelig som en evighed.

Jeg glæder mig så meget til, at bo et sted, hvor jeg virkelig føler mig hjemme og til, at kunne komme hjem til min søde kæreste hver dag. Jeg glæder mig til, at kunne sige til mig selv: “Her skal du bo de næste par år. Disse mennesker skal du omgåes med de næste par år. Det er det her liv, du skal leve de næste par år.” Og jeg glæder mig ikke mindst til, at jeg ikke skal op klokken fire om natten for at nå et tog klokken fem mod københavn hver uge. Alt i alt – jeg glæder mig til, at få en stabil og tryg hverdag igen! Kun en måned endnu…..

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  RIka Edelgren
  juli 27, 2015 at 9:24 am

  Er helt vild med sweateren og tasken 🙂

  http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   juli 27, 2015 at 7:24 pm

   Mange tak! Er også rigtig glad for begge dele 🙂

 • Reply
  Maia
  juli 27, 2015 at 10:27 am

  Virkelig fin blog du har :kissing_heart:

  • Reply
   Malene Mandrup
   juli 27, 2015 at 7:23 pm

   Tusind tak! Er jeg glad for, at du synes 🙂

 • Reply
  Karina
  juli 27, 2015 at 2:15 pm

  Hvor ser du fin ud <3

  • Reply
   Malene Mandrup
   juli 27, 2015 at 7:23 pm

   Mange tak 🙂

  Leave a Reply