OUTFITS

Summer outfit

outfit-fashion-bloggeroutfit-jane-kønig-jewellery-goldoutfit-topshop-golden-lakeoutfit-lake-golden-houroutfit-malene-mandupoutfit-streetstyle-topshopTop/TOPSHOP, shorts/TOPSHOP, bag/CHLOE, sunglasses/CELINE, rings and bracelet/JANE KØNIG, watch/TRIWA

Denne sæson har jeg kastet min kærlighed over 70’erne og brændte nuancer, og da jeg så dette sæt fra Topshop, blev jeg simpelthen nød til eje det. Den gule nuance passer perfekt til solkysset sommerhud og fine smykker i guld, og jeg er sikker på, at sættet bliver en favorit resten af sommeren. Min storebror var så sød, at tage billederne, da vi var på ferie i USA. Er det ikke et fint spot? (-:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

This season it’s all about the 70s and burned shades and when I saw these pieces from Topshop I new I had to own them. The yellow shades fit perfect to sun-kissed summer skin and beautiful golden jewellery and I’m sure they’re gonna be a favorite this summer. My brother was so kind to take these pictures when we were on holiday in USA. Isn’t it a nice spot? (-;

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply