OUTFITS

Danish summer

outfit-summer-creamoutfit-malene-mandruph&m-outfitdansk-sommeroutfit-sommer-Sweater/H&M, skirt/COS (similar here), sunglasses/CELINE, ring and bracelet/JANE KØNIG, necklace/HANDCRAFTED

Den danske sommer er ovre, og jeg har haft en skøn en af slagsen. Jeg har været på roadtrip i USA (se billeder HER, HER og HER), og derudover har jeg tilbragt et par uger hjemme hos mine forældre i Vejle. Der er ikke noget bedre end at komme hjem – jeg blev forkælet med lækker mad, nød den friske luft og skønne natur, plukkede friske hindbær og kirsebær fra deres store have, var ude og ride ture, bagte lækre søde sager og nød at tilbringe tid med mine forældre. Så bliver det vist ikke meget bedre! For en uge siden flyttede jeg til København og er netop startet på drømmestudiet på Danmarks medie- og journalisthøjskole. Nu mangler Frank og jeg blot et fast sted at bo, og så spiller det hele.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

The danish summer is over and i’ve had an amazing one! I have been on a road trip in the US and I also stayed at my parents house in Vejle for a couple of weeks. There’s nothing better than coming home – I got spoiled with delicious food, enjoyed the fresh air and beautiful nature, picked raspberries and cherries from their large garden, went horse riding, baked delicious sweets and enjoyed being together with my parents. It doesn’t get any better than that! Last week I moved to Copenhagen and I just started studying at the Danish School of Media and Journalism. Now my boyfriend and I just need a place to stay and then everything’s perfect. 

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply