TRAVELS

Road trip USA: East coast

{De første tre dage tilbragte vi i fantastiske New York. Se billeder fra dagene HER og HER}

american-fallsIkke-navngivet-1niagara-falls{Efter New York hentede vi vores autocamper og kørte mod Niagara Falls, som ligger på grænsen mellem USA og Canada. Et af de smukkeste naturfænomener jeg nogensinde har set}

toronto-canadaegern-peanuttoronto-brewing-beer{Det bedste sted at opleve de enorme vandfald er fra den Canadiske side. Efter vi havde set vandfaldene besøgte vi Niagara Brewing Company, hvor vi nød kolde øl og live-muisk. Så hyggeligt!}

IMG_1602outfit-ralph-lauren-navyIMG_1627IMG_1702

{Vi besøgte også Kinzua Bridge State Park, som er en gammel jernbanebro, der kollapsede tilbage i 2003 pga. en tornado. Se flere billeder af mit outfit HER}

IMG_1723IMG_1738IMG_1752IMG_1725{Derefter besøgte vi Washington, som er flydt med historiske og imponerende bygninger og en masse fantastiske musser, som iøvrigt var gratis. Byen var desværre under en del ombygning og istandsættelse da vi var der}

IMG_1785IMG_1793

{Vi besøgte byen Lancaster, hvor vi fik et lille glimt ind i hvordan amish-folket lever. Derudover var vi i Kitchen Kettle Village, som er en hyggelig lille landsby med masser af fine butikker og restauranter}

DSCN3952IMG_1764beautiful-skyIMG_1866

{Hersheypark er den sjoveste forlystelsespark, jeg nogensinde har været i. Uden tvivl et must, hvis man skal til det østlige USA. På campingpladserne hyggede vi en masse med lækker mad, s’mores på bålet, Ben & Jerrys og smukke solnedgange}

Jeg sad i går aftes og ryddede lidt op i billederne fra vores roadtrip i det østlige USA, hvor jeg var med mine forældre og storebror i juli måned. Det var en fantastisk tur, hvor vi både oplevede nogle fascinerende storbyer og den smukkeste natur. Hvor er det mest fascinerende eller smukkeste sted I har været i år? (-; Hav en god dag, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I looked through my picture album last night from our road trip to eastern US in July with my parents and big brother. It was an amazing trip where we saw fascinating big cities and beautiful nature. Where is the most fascinating or beautiful place you have been this year? (-: Have a great day, girls!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply