RECIPES

Raspberry crumb bars

RASPBERRY-CRUMB-BARS

hindbær-crumble-recipehindbær-crumble-opskrifthindbær-crumble-barer

Selvom at sommeren ikke rigtig er kommet til Danmark endnu, kan vi stadig godt bage med smagen af sommer. Mine forældres have er spækket med friske hindbær, solbær og jordbær, og min mor har været i fuld gang med at lave fantastisk syltetøj. Disse lækre hindbær crumble barer er altså lavet af den bedste hjemmelavede hindbærsyltetøj, hvilket giver en lækker og frisk smag. Men man kan også sagtens bruge helt almindelig syltetøj. Barerne er utrolig nemme at lave og indeholder kun 6 ingredienser. Så bliver det vist ikke meget nemmere (-;

OPSKRIFT – Hindbær crumble barer (12 barer):

220g mel, 1/2 tsk. bagepulver, 220g havregryn, 200g brun farin, 230g smør (blødt), 340g hindbærsyltetøj

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Læg bagepapir i en kageform. Jeg brugte en form på 32 x 22 cm.
  • Bland mel og bagepulver sammen i en stor skål eller røremaskine.
  • Tilsæt havregryn, brun farin og smør og rør det godt sammen. Sørg for at alle klumper af brun farin er væk.
  • Hæld det meste af havregrynsblandingen i kageformen og pres det sammen til en tynd og jævn bund.
  • Spred et jævnt lag hindbærsyltetøj oven på bunden.
  • Drys resten af havregrynsblandingen oven på syltetøjet.
  • Bag kagen i ovnen i 35-40 minutter.
  • Lad kagen afkøle fuldstændig, før du skærer din i barer.

 

Når vi nu er ved opskrifterne, så skulle I også tage et kig på min lækre opskrift på oreo cupcakes HER og min sunde opskrift på snickers barer HER. Enjoy! (-;

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Even though the summer hasn’t come to Denmark yet, we can still bake with the taste of summer. My parents garden is full of fresh raspberries, blackcurrants and strawberries, and my mother has made the most amazing berry jams. These raspberry crumbs bars is made of the best homemade raspberry jam which gives them a delicious and fresh taste. But regular raspberry jam will work fine too. The bars are super easy to make and only take 6 ingredients. Does it get much easier? (-;

RECIPE – Raspberry crumb bars (12bars): 

220g flour, 1/2 tsp. baking soda, 220g rolled oats, 200g brown sugar, 230g saltet butter (softened), 340g raspberry jam

Method: 

  • Preheat oven to 180 degrees.
  • Line a 32 x 22 inch baking dish with baking paper and set aside.
  • Whisk together flour and baking sofa in a bowl or a mixer. 
  • Stir in oats, brown sugar and butter and make sure to break up brown sugar clumps. 
  • Add most of the oat mixture to the baking dish and press into a thin and even layer. 
  • Spread raspberry jam into an even layer over the oat layer. 
  • Sprinkle the remaining oat mixture on top of the jam. 
  • Bake in the oven for 35-40 minutes.
  • Let it cool completely before cutting into squares. 

 

Don’t forget to read my delicious recipe for oreo cupcakes HERE and my recipe for healthy Snickers bars HERE. Enjoy! (-;

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply