SHOPPING

Cashmere sweater and dark denim

Cashmere sweater/ZARA, sunglasses/MIU MIU, denim skirt/TOPSHOP, bag/GUCCI, shoes/ZARA

Jeg ville ikke have noget imod, at hoppe i dette lækre outfit, som er perfekt til når temperaturerne begynder at falde. Der er ikke noget bedre end en skøn cashmere sweater over en kort, mørk denim nederdel! Derudover er ankelstøvler altid et must, når en ny sæson er på vej, og dette par fra Zara står øverst på min ønskeliste. Alessandro Micheles debut-taske, Dionysus, er en af de kommende sæsoners it-taske, og jeg faldt pladask for den, da jeg så Stephanie Gundelach bære rundt på den i et lækkert denim on denim-look under Copenhagen Fashion Week. Uden tvivl kærlighed ved første blik! Hvad synes I om tasken?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I wouldn’t mind wearing this outfit,which is perfect when the temperatures begin to fall. There is nothing better than a lovely cashmere sweater over a short, dark denim skirt! In addition, ankle boots are a must when a new season is coming and these boots from Zara is on top of my wishlist. Alessandro Michele’s debut Gucci bag, Dionysus, is one of the coming season’s it-bags and it really makes my heart skip a beat! It was love at first sight. What do you think about the bag?

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply