SHOPPING

Asos favorites

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Asos har utrolig mange fristelser for tiden, og i går aftes fandt jeg 9 lækre ting fra webshoppen, som meget gerne måtte flytte ind i min garderobe. Jeg kunne især godt være fristet til at klikke den multifarvede trøje hjem og de sorte læder mules. Er der noget I er nødt til at eje?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I really think Asos has many temptations at the moment and last night I found 9 beautiful styles that I wouldn’t mind having in my wardrobe. I especially like the multi colored jumper and the pointed leather mules. Is there something you can’t live without?

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Fanny
  august 30, 2015 at 10:09 pm

  Skønt udvalg.
  Jeg er særligt vild med 1, 3 og 9.

  • Reply
   Malene Mandrup
   september 3, 2015 at 8:20 pm

   Også mig! (-:

  Leave a Reply