OUTFITS

Multicolored

asos-sweater-multicoloredasos-sweater-fashionblogasos-multicolored-sweater-asos-sweater-inspirationsweater-asosSweater/ASOS, pants/ZARA, bag/CHLOE, watch/TRIWA, shoes/ZARA, rings and bracelet/JANE KØNIG, necklace/HANDCRAFTED

Hvis bor du København eller skal på ferie herovre, kan jeg klart anbefale at besøge Fars Dreng, som er en super hyggelig mad, vin og kaffebar i Ny Adelgade i indre København. Min kæreste og jeg besøgte den i søndags, hvor vi fik en utrolig lækker brunch (se et billede af maden på min Instagram HER). Bare et lille tip (-;

På dagen fik jeg overtalt Frank til at tage et par billeder af mit outfit. Jeg var iført min nye multifarvede sweater fra Asos, som jeg er ret vild med, samt et par sorte viddebusker og nye ankelstøvler fra Zara. Når man bruger et farverigt item som denne sweater, er det nemlig vigtig at holde tilbehør og resten af outfittet rimelig nedtonet. I må have en skøn dag!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

If you’re living in Copenhagen or are planning to visit the city, I can highly recommend a cosy cafe named Fars Dreng in Ny Adelgade in central Copenhagen. My boyfriend and I went there last sunday and we got an incredible delicious brunch (see a picture of the food on my Instagram HERE). Just a little tip (-;

I was wearing my new multi colored sweater from Asos, black wide trousers and my new ankle boots from Zara. Have a lovely day!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply