OUTFITS

casual & COMFY

IMG_7679 copycollage1.jpgIMG_7689IMG_7682IMG_7684Jacket from Sheinside // Sweatshirt from H&M // Pants from Selected Femme // Clutch from Adax // Shoes from H&M

I går var min kæreste og jeg på hotelophold på et hotel, der hedder Hotel Des Nordens, som ligger ved grænsen til Tyskland. Jeg havde fået opholdet af mine forældre, da de ikke kunne nå at få det brugt. Det var rigtig hyggeligt! Om aftenen fik vi 2-retters middag, hvilket var vildt lækkert. Senere tog ind på hotellets wellnessområde, hvor vi slappede af i de forskellige bassiner. Morgenen efter fik vi en stor og lækker morgenbuffet, og inden turen gik hjem til Vejle igen, stoppede vi ved grænsen og handlede lidt. Jeg har desværre ikke så mange billeder derfra, da jeg havde glemt mit kamera. Men fik taget lidt med min telefon og dem skal I nok få set på et tidspunkt. Min aften står på afslapning og tidligt i seng, da jeg skal op kl. 4.30 imorgen – PUHA! (:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply