SHOPPING

The perfect winter coats

winter-coat

1. GANNI, 2. DESIGNERS REMIX, 3. ESPRIT, 4. ESPRIT, 5. FILIPPA K, 6. ZARA, 7. H&M, 8. TOPSHOP

Det kan være en stor udfordring at finde den helt rigtige vinterfrakke. Et godt råd herfra er, at gå efter et klassisk snit og vælge en frakke i enten camel, navy, sort eller grå, som du kan bruge år efter år. Jeg har selv en sort frakke fra Filippa K og en frakke i camel fra H&M, så i år er jeg på jagt efter en frakke i en grå nuance, hvilket nr. 3 fra Esprit er et meget godt bud på!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

When it comes to finding the perfect winter coat it can be a challenge. My best advice is to go for a classic fit and choose a coat in either camel, navy, black og grey , which you can use year after year. I own a black coat from Filippa K and a camel coat from H&M, so this year i’m looking for a grey coat, and number 3 from Esprit is high on my list!

billede1234

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply