Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
SHOPPING

Comfort is key

autumn-comfort

1. FILIPPA K, 2. TOPSHOP, 3. VICTORIA BECKHAM, 4. HVISK, 5. NOTABENE

Komfort er altafgørende, når man skal klæde sig på om morgenen. At føle sig godt tilpas i det man har på, er nemlig utrolig vigtig, hvis man ønsker overskud og en smuk udstråling. En navy blå rullekrave sweater kombineret med et par løse jeans og høje hæle er både super chic og rart at have på. Hvis du vil gå all in på komfort, kan du skifte hælene ud med et par hvide sneakers.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Comfort is key when you get dressed in the morning. A navy blue turtleneck sweater combined with a pair of loose fit jeans and high heels, is both super chic and comfortable to wear. If you want to go all in on comfort, you just have to switch the heels for a pair of white sneakers.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply