OUTFITS

Layered up

IMG_0038IMG_0023IMG_0016IMG_0056

Jacket from Filippa K, HERE // Turtleneck jumper from Mango, HERE // Culottes from Mango, HERE // Socks from Cos, HERE // Ankle boots from H&M, HERE // Sunglasses from Celiné // Clutch from Adax 

Her er nogle outfitbilleder fra sidste weekend, hvor jeg var hjemme og fejre min fars fødselsdag i Vejle. Som I nok kunne fornemme i mit tidligere indlæg med lækre inspirationsbilleder HER, er jeg ret vild med grå nuancer fra top til tå og store silhuetter. Det afspejler de her outfitbilleder vist også. Jeg købte culotte bukserne fra Mango i sidste uge, og jeg ELSKER dem. De er lavet i uld, så de er dejlig varme og super behagelige at have på. Aaah. De kommer helt sikkert til at blive en favorit vinteren over.

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply